Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
4,0 (10x)
5. 7. 2021
Domácí klobásky
Apetitonline.cz
Domácí klobásky krok za krokem
Apetitonline.cz


Pro zkušené
> 60 min
4,0 (10x)

František Kšána vás provede přípravou domácích klobásek od A do Z. Konečně si můžete udělat čerstvé klobásky doma i vy! Potřebovat budete jen střívka a mlýnek, dobré maso a pár dalších surovin. Tento postup krok za krokem se vám bude hodit při výrobě jakýchkoli domácích klobás. My pro vás máme recepty hned 4 – na hovězí klobásky Františka Kšány ml., klobásky Cumberland Christophera Robertsona, daňčí klobásy Paula Daye a snídaňové šalvějové grilovací klobásky Tomáše Babince (všechny najdete i v sekci Související recepty). Všechny potřebné suroviny vždy najdete u konkrétního receptu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Hovězí klobásky - příprava masa
    Zdroj: Apetit
  2. Hovězí klobásky - solení masa
    Zdroj: Apetit
  3. Hovězí klobásky - mletí masa
    Zdroj: Apetit
  4. Hovězí klobásky - čístění střívek
    Zdroj: Apetit
  5. Hovězí klobásky - navlékání střívek
    Zdroj: Apetit
  6. Hovězí klobásky - plnění klobás
    Zdroj: Apetit
  7. Hovězí klobásky - oddělování klobás
    Zdroj: Apetit
  8. Hovězí klobásky - dokončení klobás
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hrachová kaše s opečenou cibulkou a klobáskou
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.