Nová registrace Zapomenuté heslo

4,2 (24x)
18. 7. 2014
Gratinovaná petržel se smetanou a hořčicí

Tato zeleninová příloha dokazuje, že gratinované nemusí být jen brambory. Skvělá bude v tomto provedení i sladká mrkev.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1530 kcal
  • Bílkoviny 67 g
  • Sacharidy 119 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/12

Související články

Grilovaný hermelín se zkaramelizovanou cibulkou

Grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou

K teplým večerům patří zahradní párty a grilování, proto by vám neměl ujít jednoduchý recept na skvělý grilovaný hermelín s karamelizovanou cibulkou, píše Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni. Dá se připravit i jako rychlá večeře, až přijdete unavení a hladoví z práce a nechce se vám dělat nic složitého. Také mám pro vás tipy na grilování nejen hermelínu.