Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,0 (39x)
18. 7. 2014
Gratinované brambory se šalotkou a parmazánem
Apetit
Gratinované brambory se šalotkou a parmazánem
Apetit


Snadné
< 90 min
4,0 (39x)

Zapečené brambory spojené hustou smetanovou omáčkou, vonící tymiánem a dotažené trochou pikantního parmazánu – tahle podoba ‚francouzských brambor‘ prostě nemá chybu. Recept na gratinované brambory se šalotkou a parmazánem je snad ten nejlepší, jaký jsme v poslední době připravovali. A rozhodně stojí za vyzkoušení – ať už jako příloha, nebo syté a bezmasé jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 551.75 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 29.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Vydatně i lehce: gratinované brambory Zapečené brambory aneb Nejlepší jednoduchá večeře za pár korun

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(39 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/3

Březen 2006