Kotletky jsou tak křehký kousek masa, že nejlépe vyniknou samotné. Jen malý zásah – ještě jedno potření marinádou ke konci tepelné úpravy – je vynese přímo do nebes!
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Suroviny
Pro 3–4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3173 kcal
- Bílkoviny 131 g
- Sacharidy 17 g
- Tuky 280 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/4
Jaro je tu! Dubnový Apetit na váš stůl přinese pestré svěží barvy i rozmanité chutě. Nalaďte se s novým číslem, které je v prodeji už od 11. 3., na jarní notu i na blížící se Velikonoce. Těšit se můžete na staročeské sváteční recepty i netradiční velikonoční dezerty, vejce ve všech podobách, oblíbené pomazánky, jemné jehněčí maso, svěží ředkvičky, lehké rodinné večeře a mnoho další lahodné inspirace. Apetit, napsáno s chutí.