Hemenex jak má být – prohřátá šunka, pevný bílek a krémové žloutky. Naprosto dostačující snídaně i večeře na vidličku, která je plná bílkovin a k dokonalosti chybí snad jen plátek čerstvého pečiva. Recept je neuvěřitelně jednoduchý a místo standardní šunky můžete použít anglickou slaninu nebo dokonce špek. Anglická snídaně po česku!
Suroviny
1
Suroviny
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1055 kcal
- Bílkoviny 122 g
- Sacharidy 0 g
- Tuky 59 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/4
Vítáme jaroVelikonoceDokonalá vejcePestrobarevné poháry