Recepty, ve kterých jablka hrají prim, se to jen hemží. Aby také ne, sklizeň právě začala. Pojďme si shrnout 10 zajímavostí o tomto zdánlivě obyčejném ovoci českých zahrádek, a uvidíme, zda na jejich všednost změníte názor.
...
Zatímco zimní odrůdy jablek slouží zejména k uskladnění, ty letní po dlouhou dobu neuchováte, raději je zpracujte ihned. Podzimní jablka můžete jíst i uskladnit. Ale taky je můžete zpracovat do nejrůznějších podob.
...
Milujete asijskou kuchyni a chcete si typické pokrmy doma připravit tak, aby chutnaly autenticky? Pak by vám určité suroviny neměly v nákupním seznamu chybět. Poradíme vám, kde je v Sapě sehnat a jak se v nich vyznat. Nezapomeňte si pustit...
Hollywoodská herečka Nicol Kidman za svou kariéru posbírala řadu ocenění. Je její jídelníček stejně pestrý jako její herecký rejstřík? Čím se udržuje ve formě, co stojí za její superštíhlou postavou a na čem si nejvíc pochutná?
...
Dají se různě ochucovat a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě, na grilu či smažit a taky mrazit. Podávat s omáčkou nebo bez. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první....
Milujete vůni koření a kořeněných jídel? O většinu čichového, ale i chuťového zážitku se můžete snadno připravit, pokud budete koření skladovat v nesprávných podmínkách. Podívejte se s námi, jak koření správně uchovávat, aby stále krásně...
Staňte se hostem Hotelu Thermal v Karlových Varech a ponořte se do kulinářského ráje, kde se spojuje to nejlepší z tradiční české kuchyně s lahůdkami mezinárodní gastronomie. Objevte místní kulinářské tajemství v hotelové restauraci s...
Edice Apetit se rozrůstá o další novinku. Línou kuchařku jsme ušili na míru všem, kteří rádi dobře jedí, ale nemají čas nebo chuť trávit v kuchyni dlouhé hodiny. Kniha je plná receptů, které pravděpodobně znáte. My jsme je ale zjednodušili...