Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,0 (13x)
10. 5. 2019
Kedgeree
Apetit
Kedgeree
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,0 (13x)

Kedgeree pochází původně z Indie, zdomácnělo však i ve Velké Británii.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1460 kcal
  • Bílkoviny 66 g
  • Sacharidy 179 g
  • Tuky 51 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/5

Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kopřivová spanakopita

Objevte spanakopitu, koláč, který si Řekové pečou po celé generace – vyzkoušejte ho i vy

Spanakopita: slaný koláč z tenkého těsta, špenátu, fety a bylinek. Upéct jej můžete jako malé plněné šátečky, závin nebo koláč na plech – podle toho, kolik máte času a na co máte zrovna chuť a náladu. Připravíte ji dopředu, bude vám chutnat teplá i studená a servírovat ji můžete nejen jako hlavní chod, ale i jako svačinu nebo neobvyklé pohoštění. Je to zkrátka koláč, který se vám umí přizpůsobit.