Kedgeree pochází původně z Indie, zdomácnělo však i ve Velké Británii.
Suroviny
Pro 2 osoby
Suroviny
Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1460 kcal
- Bílkoviny 66 g
- Sacharidy 179 g
- Tuky 51 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2018/5
Díky květnovému vydání Apetitu se seznámíte s trendem zero waste, naučíte se zmenšit objem odpadu i ušetřit peníze, a při tom všem se ještě skvěle najíst! Můžete si také uvařit některý z lahodných pokrmů plných svěží jarní zeleniny, připravit úžasnou víkendovou snídani (nejen) pro dva, upéct nejjednodušší koláče na plech či pod vedením Petry Stahlové využít všechny své dosavadní vědomosti a dovednosti a připravit luxusní skleničkové dezerty. Pokud vás krásné počasí táhne ven, můžete s Gastrokroužkem vyrazit na výlet vlakem. S májovým Apetitem si poslední jarní měsíc vychutnáte opravdu naplno! Apetit, napsáno s chutí.