Šéfkuchař Leonardo di Clemente si zakládá na používání lokálních surovin, kterým dává středomořský nádech. Jeho specialitou je příprava ryb – inspiraci čerpá ze svého působení v Japonsku. Pro Apetit připravil luxusní pokrmy z oblasti crudo, tedy ‚syrové‘ části kuchyně restaurace CottoCrudo (italsky VařenéSyrové), kde uplatňuje techniky práce se syrovým masem i rybami.
Suroviny
Pro 10 osob
Suroviny
Pro 10 osob
Na omáčku miso
Na lupínky grissini
Na artyčokový salá
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2906 kcal
- Bílkoviny 206 g
- Sacharidy 116 g
- Tuky 170 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
0,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2017/3
Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.