Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
13. 3. 2018
Mořský vlk s rajčatovou crudaiolou, lilkovým crushem a želé


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Postupy a množství použitých ingrediencí vás možná překvapí a třeba se vám to všechno bude zdát zbytečně složité. Takhle se ale vaří v opravdu špičkových restauracích a vy teď máte šanci osvojit si něco málo z umění jednoho z nejlepších šéfkuchařů u nás. Stačí se recepty inspirovat...


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 10 osob

Na marinádu

Na želé

Na rajčatovou crudaiolu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 352 kcal
  • Bílkoviny 1 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 15 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/3

Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.