Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Medovo-hořčicová zálivka

Nebojte se při přípravě zálivek experimentovat podle vlastní fantazie. A hlavně si nezapomínejte zapisovat kombinace, které se osvědčily!

 

Vydání: 2020/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Koření a dochucovadla

Ingredience

    • 1 lžíce tekutého medu
    • 3 lžíce dijonské hořčice
    • 4 lžíce jablečného octa
    • 6 lžic olivového olej
    • sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti 

Příprava jídla

Prošlehejte 1 lžíci tekutého medu, 3 lžíce dijonské hořčice, 4 lžíce jablečného octa a 6 lžic olivového oleje. Osolte, opepřete a dolaďte podle chuti.

NĚCO NAVÍC
Skvělá k potočnici, portuláku, čekance, ale také ke směsi salátových listů, kterou můžete podle chuti doplnit rajčaty. Ladí i ke grilovanému vepřovému masu.

Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Thajská zálivka

Farmářská (rančerská) zálivka

Italská rajčatová zálivka

Přidat komentář