„Těsto je úplně jednoduché, něco mezi lineckým a perníkovým, dobře se s ním pracuje,“ říká čtenářka Vanda Kovalčíková, která dokonce peče na zakázku dorty a makronky a před Vánocemi hlavně cukroví a vánočky.
Suroviny
Suroviny
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 16769 kcal
- Bílkoviny 515 g
- Sacharidy 270 g
- Tuky 1367 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2014/12
Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče