Historie telecí milánské kotlety se možná píše dobrých 900 let a podobné pokrmy si připravovali už staří Římané. Za kost se maso držívalo při konzumaci a je žádoucí, aby u ní bylo ještě růžové. Do obalu nepatří mouka, ale občas se strouhanka míchá s trochou parmazánu.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 329 kcal
- Bílkoviny 32 g
- Sacharidy 1 g
- Tuky 21 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/7
Červencové číslo je tu a to znamená jediné! Prázdniny, slunce, pohodu, vaření pod širým nebem na ohni i rozpáleném grilu, zavařování bohaté letní úrody, kouzlení s čerstvými bylinkami, vychutnávaní dezertů z voňavého, dokonale zralého ovoce i lenošení pod slunečníkem s osvěžujícím koktejlem ve sklence a domácí zmrzlinu na talířku. Na všechno jsme mysleli a sepsali jsme pro vás ty nejlepší recepty, díky nimž prožijete to nejlahodnější léto. K nim jsme přidali poctivou porci rad, tipů a nápadů, které z vás udělají opravdového mistra. Zbrusu nové číslo Apetitu vychází už 22. 6. Apetit, napsáno s chutí.