Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (21x)
11. 3. 2016
Omeleta s hráškem a šunkou
Apetit
Omeleta s hráškem a šunkou
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (21x)

Omeletu nepřesušte – její povrch by měl zůstat vlhký a vláčný.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 503 kcal
  • Bílkoviny 42.5 g
  • Sacharidy 1.5 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Konzervy

Májka, lečo, párky s fazolí: Retro konzervy aneb co vše se jedlo za minulé éry

Konzervy byly za socialismu fenoménem. Nešlo jen o praktickou trvanlivost, ale i o kus každodenní reality – proviant na vojně, snídaně na čundru, oběd na chatě nebo večeře doma v kuchyni. Byly zkrátka nedílnou součástí každodenního života. Vzhledem k omezenému sortimentu potravin a důrazu na trvanlivost se konzervy staly praktickým řešením pro domácnosti, vojáky i turisty. Mezi nejznámější patřily paštiky, lečo či lančmít.