Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,4 (24x)
18. 7. 2014
Parmazánové brambory
pixabay.com
Parmazánové brambory
pixabay.com


Velmi snadné
> 60 min
4,4 (24x)

Pečené brambory s parmazánem a provoněné rozmarýnem dají slovu ‚příloha‘ nový rozměr. Tak jednoduché a přitom neuvěřitelně lahodné. Parmazánové brambory servírujte jako přílohu třeba k pečeným masům, nebo si k nim připravte jakýkoliv oblíbený dip a tak plnohodnotně zastoupí i hlavní jídlo.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2792 kcal
  • Bílkoviny 75 g
  • Sacharidy 366 g
  • Tuky 98 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/10