Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pizza s olivami, kapary a ančovičkami

Pizza s olivami, kapary a ančovičkami

4.1/5 Počet hodnocení: 8
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3870 kcal
Bílkoviny 468 g
Sacharidy 2 g
Tuky 222 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Domácí pizza plná středomořských chuťovek. Dobrou chuť!

Suroviny

4 ks
základní pizza Margarita
kapary 2 PL
ančovičky (konzerva) 16 ks
(2 krabičky)

Postup

1

Připravte čtyři pláty těsta podle základního receptu a obložte je jako margheritu.

2

Pokud máte kapary v soli, dobře je propláchněte pod tekoucí vodou.

3

Všechny ingredience nechte okapat a rozdělte je na pizzu.

4

V troubě předehřáté na 250 °C pečte deset až dvanáct minut, aby okraje zezlátly.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/4

Apetit magazín

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...