Domácí ‚fast food‘. Hotový korpus zjednoduší život...
Suroviny
cibule
4
ks
velká
česnek
2
stroužky
máslo
20
g
olivový olej
2
PL
moučkový cukr
2
ČL
sýr feta
200
g
rozmarýn
2
snítky
těsto na pizzu
2
ks
koupený
Postup
1
Osmažte cibuli
Oloupejte cibule a nakrájejte je na tenké klínky. Najemno nakrájejte česnek. Máslo s olejem rozpalte ve velké pánvi nebo woku, přihoďte cibuli i česnek a za občasného míchání smažte na středním plameni čtvrt hodiny, dokud zelenina nezezlátne.
2
Přimíchejte cukr a ještě minutu nebo dvě vařte. Osolte a opepřete.
3
Předehřejte troubu na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C.
4
Ozdobte pizzy
Každý korpus položte na vymaštěný pečicí plech a pokryjte cibulovou směsí. Na ni rozdrobte fetu a lístky rozmarýnu. Nakonec na pizzy rozdrťte trochu černého pepře a pokapejte je olivovým olejem.
5
Pečte deset minut; podávejte nejlépe se zeleným salátem.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- Cibulové menu: 10 receptů s vůní cibule(10 receptů )
- 46 receptů na pizzu všech druhů, barev i tvarů(46 receptů )
Komentáře