
Polévka s nudlemi, citronovou trávou, zázvorem a kuřecím masem
Nudlová polévka vás vždy postaví na nohy!
Vydání: 2019/3
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- 5 plátků čerstvého zázvoru
- 1 stonek citronové trávy, rozklepaný
- 1 červená chilli paprička, 1/2 ponechaná v celku, 1/2 nakrájená nadrobno
- 1 stroužek česneku, zmáčknutý naplocho nožem
- 1 balení instantní nudlové polévky ramen s kuřecí příchutí
- pořádná hrst nasekaných baby špenátových lístků
- 1 kuřecí prsní řízek, uvařený a nakrájený na plátky
- klínky citronu
Příprava jídla
1 V rendlíku přiveďte k varu 300 ml vody. Vsypte zázvor, citronovou trávu, 1/2 papričky v celku, česnek a ochucující přísady od nudlí. Zvolna vařte 5 minut, pak děrovanou sběračkou vyjměte zázvor, trávu, papričku a česnek a přidejte nudle, vařte 2 minuty. Vložte špenát a maso, prohřejte. Přesuňte do misky a podávejte s citronem a nakrájenou papričkou.
Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media
Přidat komentář