Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
28. 8. 2020
Polévka s nudlemi, citronovou trávou, zázvorem a kuřecím masem
Olive Magazine/Immediate Media
Polévka s nudlemi, citronovou trávou, zázvorem a kuřecím masem
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Nudlová polévka vás vždy postaví na nohy!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 907 kcal
  • Bílkoviny 42 g
  • Sacharidy 166 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

    • Gril Rohnson R-250
    • 1279 Kč 1599 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Zmrzlinovač Ariete Party Time Ice Cream ART 643
    • 1199 Kč 1599 Kč
    • -25 %
    • Koupit
    • Ventilátor sloupový Rohnson R-8110 EcoFlow
    • 2399 Kč 2999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril Rohnson R-2114
    • 559 Kč 699 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Freezy 1578 90000
    • 6399 Kč 7999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Mobilní klimatizace ETA Fresco 0578 90000
    • 5599 Kč 6999 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Gril ETA Vital 1162 90000
    • 1039 Kč 1299 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Pákový kávovar SAGE BES875BSS
    • 12472 Kč 15590 Kč
    • -20 %
    • Koupit
    • Ochlazovač vzduchu ETA Frost 2568 90000
    • 1759 Kč 2199 Kč
    • -20 %
    • Koupit
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/3

Dny se prodlužují, světla přibývá a jako první posel jara se hlásí březnový Apetit. Svěží závan vzduchu z teplých krajin do něj vnesly lehké a nápadité asijské pokrmy, za nimiž nemusíte letět do vzdálených zemí. Nečekaná spojení chutí a vůní zažily redaktorky Apetitu v kuchyni čerstvě otevřeného bistra TamarindTree, kde jim šéfkuchař Ladislav Dvořák nejen uvařil skvělá jídla, ale hlavně se podělil o své nejlepší recepty, které jsou díky tomu na stránkách časopisu k dispozici i vám, čtenářům. Protože panuje sezona exotického ovoce, napadlo nás vyzkoušet, jak se bude vyjímat v dezertech. Mandarinková bábovka, krémový banánový koláč, cheesecake řezy s mučenkou, mangovo-broskový páj i sorbet z kiwi vyvolaly v redakci vlnu nadšení. Jestli vás chutě dálek nelákají a sychravé předjaří vás nutí zachumlat se za kamny, nadchnou vás recepty, které připravila šéfredaktorka Lucka – sytý bramborovo-pórkový krém, salát z pečené kořenové zeleniny, vepřové ossobuco a ultračokoládový koláč vnesou do vašeho domova hřejivou náladu, i kdyby se vrátily třeskuté mrazy. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy

Jste milovníci nejen jídla, ale i cestování? A nejraději byste procestovali a ochutnali celý svět? A co když vám řekneme, že nebudete potřebovat pasy ani víza, a dokonce ani nemusíte balit kufry, ale stejně můžete vyrazit na cestu kolem světa? Stačí navštívit The Monkey Bar a vybrat si cokoli z nového menu. Ručíme za to, že vám každé jídlo nabídne jedinečný pohled na světové gastronomické trendy. Pozvěte přátelé a vychutnejte si tuhle vzrušující cestu plnou překvapení v centru Prahy. Nebudete litovat.