Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Thajská kokosová nudlová polévka
Thajská kokosová nudlová polévka
ZDROJ: Olive Magazine/Immediate Media
sdílet:

Thajská kokosová nudlová polévka

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Velmi snadné Pro 1 osobu

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 117 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 18 g
Tuky 2 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Asijská rychlovka hotová do 15 minut!

Suroviny

thajská červená
1 bal
instantní nudlová polévka ramen zeleninová příchuť
hrášek cukrový 1 hrst
lusky mražené nebo z konzervy
baby kukuřice 1 hrst
mražené nebo z konzervy
krevety hrst
loupané, předvařené
rybí omáčka
k podávání
k podávání
koriandr čerstvý
k podávání

Postup

1

V nepřilnavé pánvi opečte kari pastu, aby se rozvoněla, vlijte kokosové mléko a přiveďte k varu. Přidejte ochucující přísady od nudlí a 100 ml vody, přiveďte k varu. Potom vložte nudle a vařte 2 minuty. Vsypte hráškové lusky, kukuřičky a krevety, prohřejte. Dolaďte rybí omáčkou a podávejte s klínky limety a lístky koriandru.

NĚCO NAVÍC
Instantní nudlové polévky ve stylu ramen bývají k dostání v prodejnách japonských specialit i u dobře zásobených asijských prodejců.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/3

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...