Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (19x)
11. 9. 2023
Rakytníkový džem
Image Professionals
Rakytníkový džem
Image Professionals


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (19x)

Sladkokyselý rakytníkový džem je skvělý do jogurtu, na chleba s máslem, k lívanečkům, k masu i sýrům.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 5 sklenic po 350 ml

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 5 sklenic po 350 ml

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5326 kcal
  • Bílkoviny 30 g
  • Sacharidy 1089 g
  • Tuky 90 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2022/9

Zářijové číslo Apetitu vás příjemně naladí na nadcházející babí léto. Jedlé suvenýry z prázdninových cest společně proměníme v lahodné večeře. Nahlédneme do nové kuchařky Tradice – lidové zvyky a recepty a tím nejchutnějším způsobem oslavíme dožínky. V nové škole vaření vás Marek Raditsch bude každý měsíc učit mistrovsky zpracovat obyčejné suroviny. Začínáme houbami a dýní! Podzimní ovoce vás zláká k pečení těch nejsladších dezertů, zatímco nové květákové recepty a pestrá jídla plná zeleniny vás budou svádět k experimentům v kuchyni. Nechybí ani nové nápady na neotřelé sendviče, které budou chutnat dětem o přestávce i vám v práci. Pod pokličku nahlédneme také školním jídelnám a zjistíme, jak se změnily a jakou roli hrají v životě dětí. Zářijový Apetit je v prodeji od 18. 8. 2022. Apetit, napsáno s chutí.