K snídani ho můžete namazat, ke svačině obložit nebo přikusovat k jogurtu (případně vlašáku), a na party z něj uděláte elegantní jednohubky. Rohlík se zkrátka hodí pro každou příležitost. Neměňte v receptu sádlo za máslo, právě díky sádlu budou rohlíky křupavé a déle měkké.
Suroviny
Na 8–10 rohlíků
Suroviny
Na 8–10 rohlíků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2313 kcal
- Bílkoviny 73 g
- Sacharidy 321 g
- Tuky 69 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/10
Říjnový Apetit se jako obvykle nese v duchu české kuchyně a jejích největších pokladů. V novém čísle vás čekají večeře jako od babičky, spolu s námi se můžete vydat letem světem španělských ptáčků či oslavit jedinečnost českého máku. Věřte, že o voňavých buchtách plněných šimlem a sypaných mákem z titulní strany se vám ještě dlouho budou zdát sladké sny, stejně tak jako o snovém pražském koláči či receptech s karamelem. Špičkoví šéfkuchaři se s vámi podělí o své vyladěné recepty na českou klasiku – nechybí poctivý vývar či koprovka. Domov můžete provonět křupavými rohlíky či domácím kváskovým chlebem. O recepty na neodolatelné moučníky ze své nové kuchařky Sladce se s námi podělila Bára Gorecká alias Máma peče doma. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 16. 9.