Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (71x)
29. 3. 2018
Houstičky
Apetit
Houstičky
Apetit


Snadné
< 60 min
4,0 (71x)

Tyto domácí houstičky jsou rychle upletené, rychle upečené, a ještě rychleji snědené! Recept můžete lehce pozměnit a část hladké mouky nahradit špaldovou. Před pečením posypte housky tradičně kmínem, mákem nebo třeba sezamem. Nadýchané křupavé houstičky se s těmi kupovanými nedají srovnat.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 housek

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 10 housek

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2113 kcal
  • Bílkoviny 76 g
  • Sacharidy 355 g
  • Tuky 36 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pečeme z droždí aneb Jak si upéct doma křupavé pečivo Kouzlo domácího chleba a housek: Jak upéct vlastní křupavé pečivo z kvásku, aby bylo nadýchané

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/4

S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.