Tahle sendvičová klasika potěší každého milovníka masa. Rostbífový sendvič je ideální volbou pro milovníky kvalitního kusu masa. Spolu s pikantním křenem vytváří opravdovou symfonii chutí.
Pečené hovězí, které se tradičně podává při nedělním obědě, je mezi Angličany natolik populární, že se stalo nedílnou součástí jejich národní identity. Jaká byla historie tohoto vznešeného pokrmu? Nahlédněte s námi do tajů anglické kuchyně...
Milujete tousty s vejcem, zapečené nebo francouzské tousty? Jakou důležitost připisujete výběru pečiva? Jak poznat kvalitní toustový chléb, zjišťoval časopis dTest. Do laboratoře poslal 29 chlebů: světlé měly 11 zástupců, tmavé 13 a...
Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...
Studuj gastro je program, jehož cílem je rozvíjet, podporovat a budovat novou generaci talentů české gastronomie. Studentka Vyšší odborné školy publicistiky Eva Růžičková pro Apetit popsala, jak probíhají workshopy pro studenty. Pokud...
Jsou skvělé na palačinky, na toasty i do jogurtu, ale výborné jsou i jen tak na lžičku. Řeč je o sladkých pomazánkách typu „nutella“, které sice nepatří mezi ty nejzdravější, ale jsou tak hříšně dobré, že na to občas rádi zapomeneme. Co...
Představte si, že sjíždíte zasněžené svahy a po celodenním lyžování se vracíte do tepla horské chaty. Po dni plném adrenalinu není nic lepšího než talíř vydatného jídla, které vás nejen zasytí, ale i zahřeje na duši. Ať už jste na horách,...
Pod povrchem každodenních chutí se skrývají příběhy míst, kde se rodí jedinečná kvalita. Od úrodné Moravy přes zvlněná pole Všestar až po ovocné sady jihočeských vesnic – chráněná označení původu přinášejí nejen záruku autenticity, ale také...
Je kombucha skutečným elixírem zdraví, jak mnohé zdroje tvrdí? A jak si ji pěstovat doma a pravidelně si tak pochutnávat na perlivém nápoji s probiotickými účinky?
...