< 60 min
4,1
Hlívový guláš
< 30 min
4,1
Pikantní nakládaný hermelín s chilli
> 60 min
4,5
Ajvar
< 60 min
4,1
‚Česká čína‘ s krůtím masem
< 30 min
4,9
Chilli džem
< 20 min
3,2
Lehký asijský salát s nudlemi
< 45 min
4,8
Polévka à la čorba
< 30 min
4,4
Květák v octovém nálevu
< 10 min
3,8
Uherská pomazánka
< 60 min
3,6
Krém z pečených paprik s domácím sýrem labne
< 30 min
4,0
Kaviár z lilku
< 20 min
2,7
Pikantní špagety
< 10 min
4,6
Pohanková pomazánka s tvarohem
< 60 min
0,0
Hovězí guláš s kapií
< 60 min
4,9
Lososový burger
> 60 min
4,5
Rychlé a šťavnaté hovězí
< 60 min
4,0
Plněné paprikové lodičky
> 60 min
5,0
Hovězí žebírka se salátem
< 60 min
3,0
Masové koule s mátovou omáčkou
< 60 min
5,0
Pikantní zelný salát
> 60 min
0,0
Kečup
< 60 min
5,0
Cataplana
< 60 min
3,9
Krůtí roláda s vinnou klobásou
> 60 min
2,7
Plněné papriky na smetaně
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem