0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rozpečený plísňový sýr s celerovými tyčinkami a chipsy

Rozpečený plísňový sýr s celerovými tyčinkami a chipsy

5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 353 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 8 g
Tuky 27 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlé pohoštění pro nečekanou návštevu, na party i jen tak, když vás bude honit mlsná.

Suroviny

sýr s bílou plísní
řapíkatý celer
tyčinky
slané, lze nahradit chipsy

Postup

1

Kulatý sýr s bílou plísní zabalte do dvou vrstev alobalu (nebo kupte ‚pepu‘ na gril) a nechte pět minut pod rozpáleným grilem v troubě.

2

Sýr opatrně rozbalte a shora nařízněte do kříže. Ihned podávejte s proužky řapíkatého celeru, slanými tyčinkami a/nebo chipsy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit