Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rozpečený plísňový sýr s celerovými tyčinkami a chipsy
Rozpečený plísňový sýr s celerovými tyčinkami a chipsy
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Rozpečený plísňový sýr s celerovými tyčinkami a chipsy

5/5 Počet hodnocení: 3
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 353 kcal
Bílkoviny 19 g
Sacharidy 8 g
Tuky 27 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlé pohoštění pro nečekanou návštevu, na party i jen tak, když vás bude honit mlsná.

Suroviny

řapíkatý celer
tyčinky
slané, lze nahradit chipsy

Postup

1

Kulatý sýr s bílou plísní zabalte do dvou vrstev alobalu (nebo kupte ‚pepu‘ na gril) a nechte pět minut pod rozpáleným grilem v troubě.

2

Sýr opatrně rozbalte a shora nařízněte do kříže. Ihned podávejte s proužky řapíkatého celeru, slanými tyčinkami a/nebo chipsy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...