Zároveň luxusní, snadné i rychlé. Většinu surovin běžně najdete v ledničce. Skvělá expresní večeře po náročném dni.
Suroviny
Postup
Rozpalte gril a na dno trouby položte alobal, aby se na něm zachytily odkapávající šťávy – ušetříte si tak čištění trouby.
Na mřížku dejte plátky slaniny a nechte je dvě minuty vypéci dokřupava. Mezitím nakrájejte sýr na cca osm plátků; hrušku zbavte jádřince a nakrájejte ji na tenké plátky.
Pod gril teď položte plátky chleba a z jedné strany je opečte – trvá to sotva minutu, tak je raději hlídejte.
Chleba obraťte a na neopečenou stranu položte plátky hrušky a opečené slaniny. Navrch dejte plátky sýra, a ty posypte kousky ořechů. Grilujte zhruba minutu, až se sýr začne lahodně roztékat. Podávejte doplněné několika lístky rokety nebo směsí klíčků.
Komentáře