Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (25x)
21. 4. 2017
Ryba na tymiánu
Apetit
Ryba na tymiánu
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (25x)

Dobré a lehké jídlo pod heslem ,méně masa, více zeleniny a ryb‘!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 76.5 kcal
  • Bílkoviny 1.5 g
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Jak připravit sladkovodní ryby

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008

Související články

Mazurek

Světové velikonoční dezerty: Sladkosti, které voní po skořici, chutnají po pomerančích a vypadají jako umělecké dílo

Velikonoce jsou nejen duchovním vyvrcholením křesťanského kalendáře, ale i svátkem jara, nového života a pochopitelně také dobrého jídla. Sladkosti a dezerty hrají klíčovou roli v oslavách po celém světě. Mnohé z nich v sobě nesou hlubší symboliku, historické souvislosti i kulturní odkazy. Zatímco v České republice si spojujeme Velikonoce s mazancem a jidáši, jinde se servírují mandlové holubice, ozdobené koláče či horké bochánky. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější velikonoční dezerty z různých koutů světa.