0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sázená vejce s chorizem a chilli

Sázená vejce s chorizem a chilli
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sázená vejce s chorizem a chilli

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Na 1 porci

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 817 kcal
Bílkoviny 34 g
Sacharidy 14 g
Tuky 67 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Nejlepší vzpruha po večírku. Obsahuje bílkoviny, tuky zdravé i ty na ‚vystlání žaludku‘, a navíc chilli. Postaví vás na nohy!

Suroviny

olivový olej 2 PL
na kostičky
vejce 2 ks
chilli paprička 1 ks
malá, nadrobno
sůl
pepř
čerstvě mletý
koriandr čerstvý
lístky, na posypání
avokádo ¼ ks
dužina, na kostičky
kukuřičná tortilla opečená, na čtvrtinky k podávání

1 Na pánvičce rozehřejte olivový olej, přisypte kostičky choriza a opečte je dokřupava. Pak do pánvičky rozklepněte dvě vejce, posypte chilli papričkou a na středním plameni opékejte, dokud bílky neztuhnou.

2 Podle chuti osolte a opepřete, posypte lísky koriandru a přidejte nakrájené avokádo. Podávejte s kukuřičnými tortillami.

Foto: Mike English
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2019/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2019/10

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč