Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)
29. 7. 2022
Sirup z máty a tymiánu & alko i nealko koktejl
Apetit
Sirup z máty a tymiánu & alko i nealko koktejl
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (4x)

Chladivá máta a voňavý tymián je netradiční spojení, ve výsledku ale dodává nápojům šmrnc. Sirup je bez citronové šťávy hodně sladký, ať už ho budete míchat jako koktejl, nebo jen s vodou, nezapomeňte k němu přidat trochu citronové šťávy. My pro vás máme inspiraci v podobě variace gin souru a nealkoholického aperitivu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 0,5 l sirupu a 1 alko i nealko drink

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 0,5 l sirupu a 1 alko i nealko drink

Na sirup z máty a tymiánu

Na tymiánovo-mátový gin sour

Na aperitiv s lesním ovocem

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2539 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 583 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/8

Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.