Chladivá máta a voňavý tymián je netradiční spojení, ve výsledku ale dodává nápojům šmrnc. Sirup je bez citronové šťávy hodně sladký, ať už ho budete míchat jako koktejl, nebo jen s vodou, nezapomeňte k němu přidat trochu citronové šťávy. My pro vás máme inspiraci v podobě variace gin souru a nealkoholického aperitivu.
Suroviny
Na 0,5 l sirupu a 1 alko i nealko drink
Suroviny
Na 0,5 l sirupu a 1 alko i nealko drink
Na sirup z máty a tymiánu
Na tymiánovo-mátový gin sour
Na aperitiv s lesním ovocem
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2539 kcal
- Bílkoviny 8 g
- Sacharidy 583 g
- Tuky 5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2021/8
Právě vychází pořádně žhavé srpnové číslo Apetitu plné slunce a chutných prázdninových nápadů! Máme pro vás koktejly, které vás v parném létě dokonale osvěží, přidáme i návod, jak na domácí noky i originální salát Caesar. Těšit se můžete na rychlé a jednoduché rodinné večeře, chalupářské menu, ale i na exkluzivní recepty od držitelů michelinských hvězd. Blíže vás seznámíme s olivovým olejem a poradíme, jak naplno využít jeho chuť a potenciál. Samozřejmě budeme vařit s tím nejlepším, co v srpnu dozrává – čerstvými rajčaty, paprikami a lilky. Jako třešinku na závěr jsme pro vás připravili hříšné řezy, o kterých se vám ještě dlouho budou zdát opravdu sladké sny. Srpnové číslo je v prodeji od 15. 8. 2021. Apetit, napsáno s chutí.