Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)
8. 8. 2022
Gobetti rigati (Adriana) s lilkem, olivami, cizrnou a sýrem halloumi
Adriana
Těstoviny al dente s opečeným lilkem, sýrem a mátou aneb Řecko na talíři
Adriana


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Prodlužte si léto s chutěmi Středomoří! Lehká večeře v podobě těstovin uvařených al dente s opečeným lilkem, křupavým sýrem a voňavou mátou je jako stvořená k posezení na terase se sklenkou vína. Bude ale skvěle fungovat i na druhý den do krabičky do práce.

Měření


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 934 kcal
  • Bílkoviny 39.25 g
  • Sacharidy 52.75 g
  • Tuky 62.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Komerční sdělení, z vydání Apetit Těstoviny al dente s opečeným lilkem, sýrem a mátou aneb Řecko na talíři

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce