Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)
24. 7. 2014
Vařené hovězí žebro s feferonovou hořčicí a jablečným křenem


Velmi snadné
< 20 min
0,0 (0x)

U nás zatím hovězí žebra zůstávají skrytým pokladem řeznictví. Je načase objevit jejich báječnou chuť!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na feferonovou hořčici

Na jablečný křen

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5252 kcal
  • Bílkoviny 419 g
  • Sacharidy 229 g
  • Tuky 352 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/7

* Grilujte s námi!* Zahradní slavnost* Chorizo, kapary, rukola* Kávové osvěžení* Upečte si domácí croissant