Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2013/7

* Grilujte s námi!
* Zahradní slavnost
* Chorizo, kapary, rukola
* Kávové osvěžení
* Upečte si domácí croissant

Upoutávky z Apetitu

Učíme se od mistra: Máslový croissant

Croissant jedině od Francouze! S recepty a tipy cukráře Marca Le Bretona i doma upečete takový, jaký prodávají ve francouzské patisserii.

Zahradní slavnost

Prostřete stůl nebo si lehněte na deku. Při hodování pod širým nebem je vše povoleno, bosé nohy a válení v trávě ze všeho nejvíc. S naším menu to jde skvěle dohromady.

3x 3 ingredience: chorizo, kapary, rukola

Máte pocit, že z vymetené lednice se špatně vaří? Ukážeme vám, že ze tří úplně obyčejných surovin se dají připravit opravdové lahůdky.

Kávové osvěžení

Ledová káva je ideální společník pro líné letní odpoledne. Najdete v ní osvěžení, povzbuzení i dezert zároveň.

Recepty z vydání

Pizza s chorizem a rukolou

Chorizo je dokonale multifunkční dobrota.

Linguine s chorizem, rukolou & kapary

Báječné těstoviny, které hravě zvládnete připravit pouze z pěti surovin!

Wrap s chorizem & vejce

Chorizo, kapary, rukola – tři základní suroviny a máte skvělé letní jídlo...

Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce

Bleskový a vděčný oběd. Samozřejmě můžete bez obav použít i domácí noky!

Salát s kotletou a jablky

Jednoduchá kombinace vepřového masa, jablka a salátu vám jistě zachutná stejně jako nám!

Bramborový salát s pestem & kuře

Ze zbylého kuřecíh masa připravíte luxusní večeři nebo oběd od krabičky.

Vařené hovězí žebro s feferonovou hořčicí a jablečným křenem

U nás zatím hovězí žebra zůstávají skrytým pokladem řeznictví. Je načase objevit jejich báječnou chuť!

Hovězí žebro BBQ s celerovým salátem

Američané hovězí žebra milují a připravují na grilu v létě i v zimě. Je načase objevit jejich báječnou chuť.

Salát s krevetami a mučenkovou zálivkou

Předkrm na jedničku s hvězdičkou!

Rebarborový fizz

Základem téhle mírně alkoholické limonády je rebarborový sirup, udělejte si ho proto dostatek do zásoby. Gin a prosecco...

Koláč s makovou šlehačkou a jahodami

Možná se to na první pohled nezdá, ale až tenhle koláč ochutnáte, dáte nám za pravdu, že lehký piškot s tvarohovo-...

Grilované kuřecí paličky s lepkavou glazurou

Je to přesně ta omáčka k potírání, kterou jste vždycky chtěli mít na kuřeti – nasládlá a pikantní. Opravdu nevíme...

Sýrový rozpečený chleba s jalapeños

Při focení zmizel rozpečený chleba ze stolu první. Rozmyslete si proto, jestli ho budete podávat jako přílohu či jako...

Ledová káva s javorovým sirupem

Klasika vyšperkovaná k naprosté chladivé dokonalosti!

Lutyšská káva

Kávové osvěžení s kouzelnickým trikem!

Sicilská granita

Kávová ledová tříšť

Kávový nanuk

Káva s rumem v ledovém skupenství je náplast na každou bolístku. Od 18 let!

Cappuccino s ricottou

Nebojte se nezvyklého spojení a ochutnejte chladivý krém v podobě, v jaké by ho připravil pravý Ital. Italové jsou...

Máslový croissant

Tajemství dokonalého croissantu je v těstě, do kterého se zabalí tuk a které se několikrát rozvaluje a překládá...

Přidat komentář