Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Zelenina na grilu

Vitaminy, které mají říz

Vydání: 2004/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Zelenina Středomořská

Ingredience

    • 4 menší nebo 2 velké lilky
    • 4 velké nebo 8 malých kukuřic
    • 4 masité papriky
    • 1 hlavičku česneku
    • sůl a pepř podle chuti
    • olivový olej na zakapání

Příprava jídla

1. Lilek nakrájejte na centimetrové plátky a ty ogrilujte – jen tak ‚nasucho‘ a z obou stran. Kukuřici grilujte celou, papriku nakrájenou na větší plátky. Ze­leninu odkládejte na talíř či do mísy
.
2. Utřete česnek. Propečenou zeleninu podle chuti osolte, potřete česnekem a zakapejte olivovým olejem. Rozdělte na talíře – a hodujte!
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Moc dobré

Přidat komentář