
Grilované slívy
Horké šťavnaté ovoce
Vydání: 2004/7
Autor: redakce Apetitu
Počet porcí: 4
Ingredience
- 8 slív, vypeckovaných a nakrájených na čtvrtky nebo osminky
- vanilinový nebo skořicový cukr na posypání
- 3 lžíce griotky nebo jiného aromatického alkoholu na zakapání
Příprava jídla
1. Špejle namočte před grilováním do vody (asi na půl hodiny), aby se na ohni nezačaly připalovat.
2. Alkohol smíchejte s voňavým cukrem.
3. Napíchejte na špejle kousky slív. Za občasného potírání aromatickou směsí je grilujte deset minut, až začne slupka praskat.
Přidat komentář
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Komentáře
Alena (neověřeno)
29. Srpen 2007 15:15