Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (76x)
12. 7. 2017
Švestkový džem
Apetit
Švestkový džem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (76x)

Švestkový džem je klasikou mezi domácími zavařeninami. Má výraznou chuť, krásnou barvu a díky přirozenému obsahu pektinu skvěle houstne i bez přidaných zahušťovadel. Skvěle se hodí na pečivo, do koláčů nebo jako základ pro omáčky k masu. Pokud máte rádi zavařeniny voňavější, přidejte ke švestkám badyán a kousek skořice.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1,2 litru

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1,2 litru

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3680 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 900 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(76 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/7