Švestkový džem je klasikou mezi domácími zavařeninami. Má výraznou chuť, krásnou barvu a díky přirozenému obsahu pektinu skvěle houstne i bez přidaných zahušťovadel. Skvěle se hodí na pečivo, do koláčů nebo jako základ pro omáčky k masu. Pokud máte rádi zavařeniny voňavější, přidejte ke švestkám badyán a kousek skořice.
Suroviny
Na cca 1,2 litru
Suroviny
Na cca 1,2 litru
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3680 kcal
- Bílkoviny 0 g
- Sacharidy 900 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: