Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hrášková polévka s pestem a rybími krutony

Za dvacet minut jíte! Vtipné kombinace. Spousta zeleniny.
Vydání: 2007/3
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
15 minut vaření
P
Polévka

Ingredience

    • 500 g mraženého hrášku
    • 4 středně velké brambory, oloupané a nakrájené na kousky
    • 1 l zeleninového vývaru (i z kostky)
    • 10 kousků rybích prstů
    • 3 lžíce bazalkového pesta

Příprava jídla

1  Hrášek a brambory dejte do polévkového hrnce, přilijte vývar, uveďte do varu a zlehka povařte asi deset minut, až brambory změknou. Mezitím opečte rybí prsty podle návodu, aby byly pěkně zlaté. Rozkrájejte je na sousta a udržujte v teple.

2  Třetinu hrášku a brambor vyjměte pomocí děrované naběračky a uchovejte stranou. Zbylou polévku rozmixujte, vmíchejte do ní pesto a zbytek hrášku s bramborami. Prohřejte a pak podávejte v nahřátých miskách, s křupavými rybími krutony.

VYLEPŠETE TO!
Kupované pesto oživte trochou olivového oleje a čerstvě nastrouhaného parmazánu.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.3/07, str.16

Přidat komentář