Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,7 (9x)
12. 1. 2017
Hrášková polévka
ImageProfessionals
Letní hrášková polévka
ImageProfessionals


Velmi snadné
< 30 min
3,7 (9x)

Studené polévky patří k létu i teplému podzimu stejně jako ty horké k zimě. Jejich úkolem je lehce zasytit a výrazně osvěžit – a tahle to umí na výbornou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 225 kcal
  • Bílkoviny 8.25 g
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/8

Srpen 2004

Související články

polevka

Sedmero polévek

Přidejte do vašeho polévkového repertoáru pár novinek. Následující recepty ze všech koutů světa jsou neohraná klasika, kterou stojí za to umět.