Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.

Hrášková polévka s pestem a rybími krutony

Hrášková polévka s pestem a rybími krutony

Hodnocení receptu
Průměr: 4.3 (4)
Do 30 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1259 kcal
Bílkoviny 60 g
Sacharidy 184 g
Tuky 23 g
Vláknina 36 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Za dvacet minut jíte! Vtipné kombinace. Spousta zeleniny.

Suroviny

hrášek 500 g
mražený
brambory 4 ks
středně velké, oloupané, na kousky
vývar zeleninový 1 l
10 ks
rybí prsty
bazalkové pesto 3 PL
1  Hrášek a brambory dejte do polévkového hrnce, přilijte vývar, uveďte do varu a zlehka povařte asi deset minut, až brambory změknou. Mezitím opečte rybí prsty podle návodu, aby byly pěkně zlaté. Rozkrájejte je na sousta a udržujte v teple.

2  Třetinu hrášku a brambor vyjměte pomocí děrované naběračky a uchovejte stranou. Zbylou polévku rozmixujte, vmíchejte do ní pesto a zbytek hrášku s bramborami. Prohřejte a pak podávejte v nahřátých miskách, s křupavými rybími krutony.

VYLEPŠETE TO!
Kupované pesto oživte trochou olivového oleje a čerstvě nastrouhaného parmazánu.

Komentáře

Anonym

Recept se nachází v č.3/07, str.16

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit