Za dvacet minut jíte! Vtipné kombinace. Spousta zeleniny.
Suroviny
hrášek
500
g
mražený
brambory
4
ks
středně velké, oloupané, na kousky
vývar zeleninový
1
l
10
ks
rybí prsty
bazalkové pesto
3
PL
Postup
1
Hrášek a brambory dejte do polévkového hrnce, přilijte vývar, uveďte do varu a zlehka povařte asi deset minut, až brambory změknou. Mezitím opečte rybí prsty podle návodu, aby byly pěkně zlaté. Rozkrájejte je na sousta a udržujte v teple.
2
Třetinu hrášku a brambor vyjměte pomocí děrované naběračky a uchovejte stranou. Zbylou polévku rozmixujte, vmíchejte do ní pesto a zbytek hrášku s bramborami. Prohřejte a pak podávejte v nahřátých miskách, s křupavými rybími krutony.
VYLEPŠETE TO!
Kupované pesto oživte trochou olivového oleje a čerstvě nastrouhaného parmazánu.
Tento recept naleznete také v kolekcích:
- 16 skvělých receptů na hráškovou polévku(17 receptů )
Komentáře