Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Bageta s bylinkovým máslem

Popis receptu: 
Apetit 10/2008 příloha-6
Autor: Monika Hanáčková
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    velká přepečená bageta, 1 camembert, balení vepřové šunky, 120 g másla+sůl, 1 šalotka nakrájená najemno, 1 lžíce suchého bílého vína, 1 lžíce nasekané petrželky

Příprava jídla

Večer připravte bylinkové máslo- rozehřejte kousek másla a osmahněte na něm šalotku,přidejte víno a krátce povařte,osolte,nechte vychladnout a pak spojte se zbytkem másla a petrželkou a dejte vychladnout do ledničky.Do bagety udělejte zářezy,do nich vložte plátky ztuhlého másla a pečte v troubě podle návodu.Hotovou vytáhněte,do zářezů dejte kousky camembertu a plátky šunky.
REKLAMA

Přidat komentář