Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kuřecí stehýnka v javorovém sirupu

Na nic nečekejte a prostě se do nich pusťte!

Vydání: 2008/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4-8
Doba přípravy: Do 10 minut
PT40M
Pečení 0:40
Kuře Asijská

Ingredience

    • 2 stroužky česneku, prolisované
    • 60 ml sójové omáčky
    • 40 ml omáčky terijaki
    • 170 g javorového sirupu
    • mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
    • 8 kuřecích stehýnek (paliček)

Příprava jídla

Troubu předehřejte na 180 °C. Ve větší keramické misce promíchejte všechny suroviny kromě masa. Do vzniklé omáčky dejte kuřecí stehýnka a dobře je v ní obalte. Pak maso položte na plech, přikryjte pečicím papírem a pečte 40 minut. Čas od času stehýnka obraťte a sledujte, jak kůže karamelizuje.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí špízy

Špagety s hráškem a kuřetem

Kuřecí burger

Pečená kuřecí omeleta

Kuřecí řízky s ananasem

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Tento recept jsme si tak oblíbili, že kdykoliv mají přijít hosté, tak nesmí na stole chybět. Omáčky děláme trochu víc, je totiž výborná. Jako příloha se hodí rýže nebo jen bageta. Vřele doporučuji vyzkoušet!!!!

Přidat komentář