Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špíz chorizo & sýr

Tyhle špízy se hodí nejen na grilování ven, ale i jako rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu.

Vydání: 2008/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT3M
Maso Ostatní

Ingredience

    • 1 biocitron
    • 15 g hladkolisté petržele
    • 2 stroužky
    • 460 g choriza (nebo čabajky)
    • 350 g sýra (halumi, hruda, oštěpek, mozzarella…)
    • 24 zelených oliv
    • olivový olej na potření

Příprava jídla

1 Smíchejte 2 lžičky jemně strouhané citronové kůry (použijte biocitron nebo jiný chemicky neošetřený), 15 g hladkolisté petržele, nasekané, a 2 stroužky česneku, jemně nasekané. Dejte stranou

2 Na 8 špejlí napíchejte nakrájených a lehce opečených 460 g choriza nebo čabajky a 350 g sýra (halumi, hruda, oštěpek, mozzarella…). Proložte 24 zelenými olivami plněnými papričkou a potřete 2 lžícemi olivového oleje. Opékejte 2–3 minuty, dohněda. Jezte s aromatickou petrželovou směsí.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Špízy hovězí a cuketa

Špízy chilli krevety, brambory

Rozmarýnové jehněčí špízy

Vepřové špízy s pestem a rajčetem

Špízy kuře, cuketa & paprika

Špízy dýně & tofu

Špíz jahodový balzám

Špíz kokos a banán

Špíz hruška a pomeranč

REKLAMA

Přidat komentář