Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

salát s tuňákem

Popis receptu: 
lehký,letní a krásný
Autor: petr svitak
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Více než hodinu

Ingredience

    pro 4 lidi? piniové oř. oliv.olej čerst. kopr nakl. petř mořs. sůl listy salátů čers. thymian dion. hořčice med vinný ocet čerstv. citr. kůra čerstv. tuňáka asi 1/2 kg, jinak od každého asi 100 g

Příprava jídla

Tak že, tuňáka naložíme do směsi oliv. oleje ,citr. kůry, thymianu, soli. Marinujeme asi 1 hodinu. Po té opečeme na oliv. oleji , po každé straně tak 1 min. Necháme vychladnout. Dresing: vyšleháme oliv. olej, dion. hoř. ,med a ocet- trochu soli pinio.oříš. opečeme na sucho čerst. kopr smícháme s trochou oliv. oleje, vytvoř. tkzv. koprový olej. Na talíř naklademe listy různých druhů salátů s med. dres., na tenké plátky krájený tuňák , posypeme pinio. oříšky, nakládaným pepřem a na závěr přelijeme kopr. olejem. Dozdobíme snítkou čerstvého kopru a thymiánu. osolíme mořskou solí
REKLAMA

Přidat komentář