< 30 min
4,5
Kulajda
< 30 min
4,2
Lososový tatarák
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
> 60 min
4,1
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk
< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky
< 10 min
4,1
Tzatziki
< 20 min
4,0
Bleskové jednohubky s lososem
< 50 min
4,4
Kulajda s vejcem
< 30 min
4,4
Tempura
< 45 min
4,0
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami
< 10 min
4,4
Tvarohová pomazánka s lososem
< 30 min
4,0
Vepřové souvlaki
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
< 15 min
4,5
Vaječná omeleta se salátkem
> 60 min
4,5
Gruzínské chinkali se třemi různými náplněmi
< 60 min
4,0
Švédské masové kuličky ve smetanové omáčce
> 120 min
4,3
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
< 120 min
4,5
Hovězí s koprovou omáčkou
< 50 min
3,6
Kulajda s liškami a zastřeným vejcem
< 60 min
4,4
Koprová polévka
< 10 min
4,5
Okurkový salát
> 60 min
4,2
Základní bliny
< 30 min
4,6
Losos v papilotě
Související články
- Mýty o grilování: Kterým „zaručeným“ radám je čas přestat věřit? Máme pro vás přehled těch nejčastějších omylů
- Znáte nejčastější mýty o grilování a grilech?
- Nečekaně silné účinky ovesných vloček, které mohou změnit vaše zdraví, energii i každodenní návyky rychleji, než myslíte
- 5 druhů ovoce, které Japonci jedí denně: Výsledkem je silná imunita, hladká pleť a energie
- Slavnostní menu začíná! Tatarák z červené řepy: Punčochář radí, jak na něj, aby byl jako pravý hovězí
- Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý