Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (14x)
18. 7. 2014
Salát z čerstvého špenátu a slaniny
Apetit
Salát z čerstvého špenátu a slaniny
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (14x)

Vyškvařená slanina dodá salátu nejen na sytosti, ale i na zajímavé chuti. Nejlepší je podávaný ještě zatepla.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salát

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 341 kcal
  • Bílkoviny 7.5 g
  • Sacharidy 8.5 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.