Nejprve upečeme piškotový korpus (vyšlehat bílky s cukrem do pěny, přidat k nim žloutky
a nakonec jemně vmíchat mouku, péct v rozehřáté troubě na 200/180° cca 10 minut). Korpus prořízneme na polovinu (vrchní část použijeme jako poslední vrstvu na ztuhlý dort).
Na 10 minut namočíme želatinu do cca 100 ml studené vody. V míse ušleháme šlehačku, do které zašleháme jogurty. Změklou želatinu rozpustíme nad horkou lázní a vmícháme ji do náplně.
Náplň vlijeme na spodní část korpusu umístěnou v dortové formě, ve které se pekla. Na náplň poklademe ovoce a celé dáme ztuhnout do lednice (cca 4 hodiny). Na ztuhlý dort položíme vrchní část korpusu.
Suroviny
Porce
8
Suroviny
Porce
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 555.5 kcal
- Bílkoviny 103.63 g
- Sacharidy 14.38 g
- Tuky 8.38 g