Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sytá cibulačka

Sytá polévka, která zahřeje i ,vyprostí‘.

Vydání: 2008/8
Autor:
Hodnocení:
30 (hlasů)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Vaření 0:15
Polévka Francouzská

Ingredience

    • 4 plátky pancetty nebo anglické slaniny
    • 2 lžíce másla
    • kapka olivového oleje
    • 750 g cibule
    • 600 ml kuřecího vývaru
    • hobliny parmazánu
    • čerstvá bazalka

Příprava jídla

Ve větším hrnci nasucho vyškvařte 4 plátky pancetty nebo anglické slaniny, přidejte 2 lžíce másla a kapku olivového oleje, promíchejte a vhoďte 750 g cibule nakrájené na kolečka; opékejte dozlatova (podle potřeby můžete přidat olej). Zalijte asi 600 ml kuřecího vývaru a vařte do změknutí. Potom polovinu polévky rozmixujte tyčovým mixérem, vraťte do hrnce a vmíchejte hobliny parmazánu a čerstvou bazalku.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Cibulovo-česneková polévka s pórkem

Thajské rybí placičky

Těstoviny s čerstvou strouhankou

Zelenina po čínsku

Salát Caesar

Vepřové pěti vůní

Vepřový steak s jablky

Tortilla se sýrem

Rančerská vejce

Brambory se salsou verde

Telecí steak s olivovou salsou

Opékaný sýr akawi s okurkovým salátem

Frittata se špenátem

Kuře s bleskovým pilafem

Makrela s cibulkou a čerstvým chlebem

Kuřecí nudle s chilli

Rozpečený kozí sýr

Brambory na loupačku s domácí tatarkou

Uzené kotlety zapečené se zelím

Thajský salát s roštěnkou

Těstoviny s krevetami a citronem

REKLAMA

Přidat komentář