< 45 min
4,1
Spaghetti carbonara
> 120 min
4,2
Dokonalé boloňské ragú
< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 30 min
4,3
Uhlířské špagety
< 30 min
4,3
Penne all’amatriciana
< 75 min
4,3
Králík na hořčici
< 30 min
3,8
Špagety carbonara
< 60 min
4,3
Špenátový krém s tousty se sýrem & pancettou
> 60 min
3,9
Šípková omáčka
< 30 min
4,3
Těstoviny se smetanovou omáčkou, pancettou a hráškem
< 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový krém s bylinkovými krutony
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
< 30 min
4,5
Mušličky s kukuřicí z jedné pánve
> 60 min
4,0
Gianfrancova boloňská omáčka s tagliatelle
> 120 min
3,8
Konfitovaný bažant se slaninou
< 60 min
4,1
Sýrové muffiny s pancettou
< 25 min
4,1
Vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou
< 60 min
4,4
Pečené cukety s vepřovou panenkou
> 60 min
4,4
Kuře amatriciana
< 30 min
5,0
Tartiflette s bílým vínem a pancettou
< 30 min
4,7
Dušená kapusta s pancettou
< 30 min
4,9
Ravioly carbonara
< 60 min
4,2
Sytá cibulačka
< 60 min
3,7
Amatriciana se zeleninou
Související články
- Šok pro milovníky piva: Co pijí cizinci, když přijedou do Česka? Jenom klasiku nečekejte! Podívejte se na skutečné krále výčepu
- Sypaný jablečný koláč, který voní jako od babičky: Upečete ho za pár minut a s minimem nádobí!
- Zavřeno, nebo otevřeno? Jak to bude 17. listopadu: Vše o otevírací době obchodů a supermarketů
- Stop! Které potraviny mají v kuchyni zákaz? Zjistěte, proč se vyplatí dbát na data spotřeby a dodržovat určitá pravidla při skladování
- Poznejte sladkou chuť whisky: Dokonalé spojení tradice a vytříbené chuti
- Vychutnejte si kouzlo výjimečných okamžiků: Tipy, jak správně párovat plísňové sýry s vínem