Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,8 (21x)
18. 7. 2014
Cibulačka s pancettou
Apetit
Cibulačka s pancettou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,8 (21x)

Silná a hřejivá, taková je naše cibulačka s pancettou. Nechte se unést nasládlou chutí cibule v kombinaci se slaninou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 435 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 31.75 g
  • Tuky 26.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Karolina Konečná & Kateřina Švejdová, z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009

Související články

Cibulačka

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme vybrali nejzajímavější zahraniční polévky, které si bez problému můžete připravit i vy.