Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,5 (4x)
9. 7. 2014
Šneci po burgundsku
Šneci po burgundsku


Snadné
> 60 min
3,5 (4x)

1. Šneky povaříme asi 10 minut ve vroucí osolené vodě. Poté necháme vychladnout a vyndáme je z ulit. 2. Do vody nandáme všechny suroviny na silný vývar do kterého šneky vložíme a vaříme přibližně 1-2 hodiny do změknutí šneků. 3. Mezitím si vypereme ulity a povaříme je asi 10 minut ve vroucí osolené vodě. 4. Připravíme si bylinkové máslo na uzavření šneků v ulitách: máslo utřeme s česnekem, solí a petrželkou. 5. Plech nebo pekáček vysypeme hrubozrnou solí (musíme vytvořit vrstvu) a do každé z ulit dáme kousek másla, uvařeného šneka a uzavřeme bylinkovým máslem. 6. Zapečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 - 20 minut. Podáváme s bílím pečivem.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 710.75 kcal
  • Bílkoviny 101.25 g
  • Sacharidy 36.5 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt