1. Šneky povaříme asi 10 minut ve vroucí osolené vodě. Poté necháme vychladnout a vyndáme je z ulit. 2. Do vody nandáme všechny suroviny na silný vývar do kterého šneky vložíme a vaříme přibližně 1-2 hodiny do změknutí šneků. 3. Mezitím si vypereme ulity a povaříme je asi 10 minut ve vroucí osolené vodě. 4. Připravíme si bylinkové máslo na uzavření šneků v ulitách: máslo utřeme s česnekem, solí a petrželkou. 5. Plech nebo pekáček vysypeme hrubozrnou solí (musíme vytvořit vrstvu) a do každé z ulit dáme kousek másla, uvařeného šneka a uzavřeme bylinkovým máslem. 6. Zapečeme v troubě na 180 stupňů asi 15 - 20 minut. Podáváme s bílím pečivem.
Suroviny
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 710.75 kcal
- Bílkoviny 101.25 g
- Sacharidy 36.5 g
- Tuky 6 g