Přejít k hlavnímu obsahu
Hlavní navigace
Stories
Cukrářská akademie
Úsporná kuchařka
Všechny stories
Recepty
Všechny recepty
Druh jídla
Brambory
Buchty a koláče
Chléb a pečivo
Chuťovka
Cukroví
Dort
Koření a dochucovadla
Kuře
Luštěniny
Marináda
Maso
Nápoj
Omáčka
Pohár
Polévky
Pomazánka
Ryby a mořské plody
Rýže
Salát
Sendvič
Sladká jídla
Studená omáčka a dip
Těstoviny
Z plechu
Zavařenina
Zelenina
Zmrzlina
Všechny recepty
Kolekce
Tipy
Jak na to
Poradna
Suroviny
Všechny tipy
Články
Zajímavosti
Lidé a jídlo
Zdraví a výživa
Tipy redakce
Tipy na víkend
Nakupujeme
Všechny články
E-shop
Kvízy
Soutěže
Všechny kvízy
Testování
Hledat
Časopis Apetit
Můj Apetit
Přihlášení do mého Apetitu
Přihlášení
Uživatelské jméno
Heslo
Zapamatuj si mě
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Recepty
Nejlepší dezerty
Buchty a koláče
Zákusky a cukroví
Sladká jídla
Dorty
Všechno
Co si dnes uvařit
Snídaně
Brunch
Oběd
Svačina
Večeře
Apetit na cestách
Italská kuchyně
Francouzská kuchyně
Mexická kuchyně
Indická kuchyně
Řecká kuchyně
Maso a drůběž
Kuřecí maso
Kachna
Hovězí maso
Vepřové maso
Králík
Zajímavé ingredience
Ananas
Losos
Kozí sýr
Krevety
Mascarpone
Bezmasá jídla
Jídla z hub
Těstoviny
Polévky
Další recepty
video
Video
Vepřové kotlety s hruškami
Kuřecí paštika
Italská cuketová polévka
Příležitost
Dýňová polévka
Chilli con carne
Tvarohové knedlíky s jahodami
S Luckou v kuchyni: Jablečné koláčky
Špagety Profumo di Limone
Porcujte kapra jako profík
Drobečková navigace
Recepty
Maso
Šneci po burgundsku
Šneci po burgundsku
Francouzská
Maso
Jiné maso
sdílet:
Vytisknout recept
Šneci po burgundsku
Francouzská
Maso
Jiné maso
Hodnocení receptu
Zvolte hodnocení
Give it 1/5
Give it 2/5
Give it 3/5
Give it 4/5
Give it 5/5
3
/5
Počet hodnocení:
3
Více než hodinu
Snadné
Nutriční hodnoty
(celý recept)
Energie
2843 kcal
Bílkoviny
405 g
Sacharidy
146 g
Tuky
24 g
Vláknina
14 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
Přeskočit na recept
Ověřené recepty - Apetit doporučuje
Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům. Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Hovězí salát s křenem
Variace na ruskou klasiku. Salát nemusíte zapíjet ...
Řízky po námořnicku
Sandtnerová podobně jako M. D. Rettigová používá o...
Grilovaná panenka
Nebojte se na grilu připravit ani takové kusy masa...
Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě
Staročeská vepřová pečeně na zázvoru a pivě je pok...
Kotlety s kaki zavařeninou
Jemné maso odpíchne zajímavá omáčka.
Sendvič s flank steakem
Steak nechte po grilování odpočinout. Až poté ho k...
Dvojitá pečeně na tymiánu a petrželce
Úžasná sváteční roláda pro ty, kdo vyznávají styl ...
Kančí roláda s bylinkami a pancettou
Luxusní pečínka, která se hodí na nedělní oběd i s...
Suroviny
Na vývar
šneci
24
ks
voda
2
l
víno bílé
3
řapíkatý celer
mrkev
2
ks
cibule
1
ks
česnek
3
bylinky
petržel, pažitka, rozmarýn, tymián, libeček aj.
sůl
pepř
Na zapečení
šnečí ulity vyčištěné
šneci uvaření ve vývaru
sůl mořská
odolná proti spékání
máslo
petrželka
česnek
sůl
Autor:
ilinoa