Oči upřené na obrazovku a ruce svírající ovladač logicky těžko zvládnou klasické jídelní aranžmá v podobě příborů a prostírání. Ve věci chuti však kompromisy už přípustné nejsou; s perfektním biftekem máte vítězství zaručeno!
Suroviny
Postup
Hovězí na krájejte na plátky a na prkénku je naklepejte – nikoli paličkou, jen klouby ruky.
V misce smíchejte sójovou omáčku s cukrem a trochou pepře a soli. Část cibulky nakrájejte na kousky o něco delší, než jsou plátky masa.
Každý plátek potřete marinádou, sviňte kolem proužků cibulky i papriky a spíchněte párátkem. Zbylou cibulku nakrájejte na kolečka. Zbytek omáčky v kastrůlku svařte, aby cukr lehce zesirupovatěl, a vsypte nakrájenou cibulku.
Grilovací pánev potřete olejem, rozpalte ji a ze všech stran na ní opečte závitky. Podávejte s omáčkou k namáčení.
Komentáře